O nama

Drva industrija “Drvoflor” sa sjedištem u Aleksandrovcu (opština Laktaši) osnovana je 2014. godine. Kroz istoriju se mjenjalo ime i institucioanlni oblik organizovanja, tako da je prvi naziv bio Drvna industrija “Di Vukelić”, koja je osnovana 1997. godine. Proizvodni pogon smješten je u Aleksandrovcu i do njega se dolazi uređenim asfaltiranim prilaznim putem, što doprinosi povoljnoj lokaciji i uslovima za sistem poslovanja. U blizini se nalazi dionisa puta  Laktaši – Prnjavor (autoput Banja Luka – Doboj), glavna saobraćajnica Banja Luka – Laktaši – Gradiška i aerodrom Mahovljani.

U vezi sa poslovanjem, industrija ima dugu tradiciju u proizvdnji bukovih masivnih ploča koje se planiraju kako na domaćem, tako i na svjetskom tržištu.

Pored primarnog proizvoda, industrija se bavi proizvodnjom i obradom raznih poluproizvoda od drveta namjenjenih finalnoj proizvodnji, te pruža usluge rezanja, parenja i sušenja pilanskih proizvoda, takođe, bavi se prodajom krupnog drvenog škarta i piljevine. Permanentni cilj bio je i ostao razvoj novih proizvoda, prvenstveno na bazi osnovnih sirovina što je rezultiralo proizvodnjom briketa.

Drvna industrija Drvoflor je potpuno tehološki i infrastrukturno zaokružena, kadrovski obezbjeđenja, sa svim potrebnim službama za rad preduzeća.

Naša formula za uspjeh

Zaposleni

Naš tim

Konstantnim usavršavanjem i ulaganjem u tehnologiju i opremu zadovoljavamo najviše međunarodne standarde kvaliteta i sigurnosti. Ono što nas izdvaja od konkurencije je velika fleksibilnost u radu, maksimalan profesionalizam i obučenost svih zaposlenih.

Zaštita sredine

Zaštita životne sredine

Drvna industrija Drvoflor, zajedno sa svojim zaposlenima i saradnicim kroz poslovanje, ima dugoročne planove rada i razvoja u svom regionu a i šire. U tom smislu, dio poslovne politike kompanije čini i briga o zaštiti životne sredine prateći sve svjetske standarde.

VIŠE O ZAŠTITI ŽIVOTNE SREDINE